Ondergoed voor mannen met lef! - Boxers, Slips, Strings & Jockstraps

Ondergoed Addicted Ondergoed Andrew Christian Ondergoed aussieBum Ondergoed Barcode Berlin Ondergoed Clever Ondergoed HOM Ondergoed Lodoli PUMP!Underwear

 

 

Verzenden en verpakken

Onze post versturen wij in discrete verpakking met PostNL.

PostNL

 

Je betaalt bij BumsBest.nl geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 35,-. Voor bestellingen onder de € 35,= berekenen wij € 3.00 aan bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten.

Wanneer de originele verpakking(en) niet aan de maten van "Brievenbuspost" voldoen, worden deze artikelen omgepakt en ontvang je deze netjes verpakt, maar zonder de originele verpakking. BumsBests.nl is niet verantwoordelijk voor het eventueel zoek raken van post. Wanneer je bestelling niet in een brievenbus box past wordt deze als "Pakketpost" verzonden. Pakketpost binnen Nederland heeft altijd een track en trace code. Deze kun je eventueel bij ons opvragen. Buitenlandse bestellingen worden niet met track & trace verzonden. Dit i.v.m. de hoge kosten die daaraan verbonden zijn.

 

 

Liever afhalen op een Kiala servicepunt. (Alleen mogelijk binnen Nederland)

Kiala

Mocht je je aankoop liever niet thuis ontvangen dan kun je kiezen voor de Kiala afhaalservice. Deze service kunnen wij alleen binnen Nederland bieden. Wij versturen je bestelling naar het Kiala punt waar jij je pakketje af kunt halen. Er is altijd een Kiala Punt bij je in de buurt of vlak bij je werk. Je pakket wordt geleverd in een Kiala Punt (supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, bloemenwinkels, enz.) van jouw keuze. Kijk voor meer informatie en de lokaties van de Kiala servicepunten op www.kiala.nl. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 35,-. Voor bestellingen onder de € 35,= berekenen wij € 3.00 aan bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten.

Hoe ga je te werk:

1. Zoek een Kiala afhaal punt.

2. Plaat je bestelling en kies op de betaalpagina voor de optie om naar een ander adres te verzenden. Vinkje weghalen onderaan bij "NAAM & ADRES".

3. Type nu bij NIEUW VERZENDADRES bij voor- of achternaam KIALA

4. Type bij de adresgegevens de adresgegevens van het Kiala afhaalpunt.

5. Je ontvangt een mailtje wanneer je pakketje is gearriveerd en je het af kunt halen.

6. Vragen? Laat het ons weten op info@bumsbest.nl

 

Discrete verzending

BumsBest.nl zorgt voor een discrete verzending van het door jouw bestelde ondergoed. Aan de buitenkant van de brievenbus box of het pakketje is niet te zien dat het om ondergoed gaat of om een bestelling van BumsBest.nl gaat.

Tijdens het afrekenen vragen we naast je adresgegevens ook je emailadres. Via email houden we je namelijk op de hoogte van de voortgang van je bestelling.

 

Veel plezier met het doen van je aankoop! En we hopen je natuurlijk nog eens terug te zien!

Heb je een vraag over verzendingen of betalingen? Heb je een specifieke vraag over een van onze producten? Laat het ons weten! Mail ons (info@bumsbest.nl) en je kunt snel (vaak al binnen een uur) een reactie van ons terug verwachten.

BumsBest.nl is een winkel van Yellowleaf. Yellowleaf, gevestigd in het Brabantse Geertruidenberg en is sinds 2009 actief in de online verkoop van herenondergoed.