Ondergoed Addicted Ondergoed Andrew Christian Ondergoed aussieBum Ondergoed Barcode Berlin Ondergoed HOM Ondergoed Lodoli PUMP!Underwear

 

AussieBum ondergoed. Boxers, slips, jockstraps en zwembroeken. 

 

AussieBum is nu in Nederland te koop! Het ondergoed van AussieBum was tot voor kort alleen in Australie te bestellen. Gelukkig is dit populiare Australische merk herenondergoed nu ook bij ons te verkrijgen! Dus geen lange levertijden meer! Je Aussie kan binnen enkele dagen in je nachtkastje liggen! AussieBum heeft vrolijk gekleurde boxers, slips, jocks en zwembroeken. Ook is er zelfs een serie push-up ondergoed.

 YellowLeaf / BumsBest.nl is een geautoriseerde AussieBum dealer. Indien je dit popularie ondergoed nog nooit via Australie hebt besteld, vraag je je misschien af waarom het ondergoed van AussieBum in onze winkel wat duurder is dan waarvoor het op de Australische site wordt aangeboden. De Australische site geeft echter alleen de verkoopprijs en houdt geen rekening met alle kosten die erbij komen om je aankoop naar Nederland te krijgen. De kosten die in rekening worden gebracht zijn omzetbelasing en douanerechten die de prijs van een artikel met meer dan 30% opdrijven! Helaas gebeurt het dan ook nog regelmatig dat artikelen een aantal weken bij de Nederlandse douane blijven liggen voordat ze uiteindelijk hun weg naar jou vinden. Bij YellowLeaf / BumsBest versturen we je aankoop uiterlijk de volgende werkdag.

Ben je op zoek naar een bepaalde serie of een speciale zwemslip van AussieBum? Laat het ons dan weten. We horen graag waar onze klanten naar op zoek zijn zodat we onze collectie daar op aan kunnen passen.

 

aussieBum ondergoed matentabel

Let op. AussieBum valt iets kleiner dan de bekende europesche merken.

 

aussieBum underwear. Boxers, slips, jockstraps en zwembroeken.

 

If you doubt yourself... wear something else!

AussieBum Undies