BuMs spaarprogramma

Voor iedere euro die je bij ons besteed ontvang je shoptegoed!

 

Wij van BumsBest waarderen het enorm wanneer je na het plaatsen van je eerste bestelling nog een keer bij ons terug komt. Daar willen we je zelfs voor belonen!

Dit doen we door je bij iedere bestelling een aantal BuMs te geven. Je ontvangt één BuMs voor iedere euro die je bij ons besteed. Deze fictieve muntjes zijn 10 cent waard. Deze sparen wij voor je in jouw eigen BumsBest spaarpot. Je start met sparen wanneer je een account aanmaakt. Bij het plaatsen van je eerste bestelling zie je meteen het aantal BuMs wat er voor je gespaard wordt. Iedere volgende bestelling worden de gepaarde muntjes meteen als korting op je aankoop verrekend. Heel simpel!

Hou je niet van sparen, van muntjes en van terugkomen?! Geen punt! Je kunt bij ons ook nog steeds snel afrekenen zonder aan ons spaarprogramma deel te nemen.

 

Spaar voor mooi ondergoed.

 

BumsBest.nl BuMS kunnen alleen ingewisseld worden tegen de op voorraad zijnde artikelen tegen een waarde van 1 euro winkel krediet voor iedere 10 euro aan eerder uitgegeven artikelen.
YellowLeaf / BumsBest.nl houdt zich het recht voor om bepaalde BuMs punten te verwijderen, de waarde te wijzigen of om het programma te stoppen zonder opgaaf van redenen. BumsBest.nl BuMs zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar en alleen te gebruiken bij BumsBest.nl
Het BuMs spaarprogramma is gestart per 1 december 2014. Indien je in 2014 eerder een bestelling hebt gedaan kun je ons een mail sturen op info@bumsbest.nl met daarin de/het ordernummer(s). Je ontvangt dan alsnog je BuMs tot een maximaal aantal van 150.